Online kurz s trenérem ŽIVĚ

Obsah kurzu:

4 DŮLEŽITÉ KROKY K VAŠIM CVIČEBNÍM CÍLŮM.
4 kroky = 4 x 60 minut online konzultace s fitness trenérem ŽIVĚ:

  • Jak a kde používat XUpTrainer.
  • Sestavení tréninkového plánu na míru.
  • Provedení celou vaší cvičební lekcí.
  • Konzultace dotazů a pokroku ve cvičení.

1. KROK - Jak a kde používat XUpTrainer

Úplně od začátku vás postupně provedeme jak a kde nejlépe používat XUpTrainer, tak aby vám cvičení přinášelo co nejlepší výsledky. Na základě našich zkušeností vás naučíme jak si snadno a rychle pomůcku zavěsit, nastavit a celkově efektivně používat. Není to složité a zvládli byste to i sami, ale proč nemít k ruce odborníka.

2. KROK - Sestavení tréninkového plánu na míru

Vhodný tréninkový plán je klíčem k úspěchu a proto na tuto službu klademe velký důraz. Chceme, abyste dosáhli svých cílů a byli s cvičením s XUpTrainer spokojeni. Přes videohovor provedeme důkladnou diagnostiku vašeho pohybového aparátu a na jejím základě sestavíme tréninkový plán na míru.

3. KROK - Provedení celou vaší cvičební lekcí

Od začátku do konce vás provedeme sestaveným tréninkem na míru. Cílem je, abyste si cvičební lekci správně osvojili a pochopili. Když byste něco zapomněli, tak si poté každý cvik jednoduše můžete dohledat na našem webu, kde jsme pro vás celou sekci cvičení přehledně poskládali tak, abyste si mohli dané cviky filtrovat dle svalových partií a nastavení XUpTrainer.

4. KROK - Konzultace dotazů a pokroku ve cvičení

Zpravidla po dvou měsících se opět domluvíme na konzultaci a probereme vaše dotazy a pokroky ve cvičení. Dle vašich výsledků doporučíme další postup v tréninku a ztížíme či zlehčíme váš tréninkový plán, tak aby co nejlépe odpovídal vaší fyzické kondici a cílům.

To vše je v ceně "Online kurzu s trenérem ŽIVĚ”, pokud by se vám online trenérská podpora líbila a chtěli byste v ní pokračovat, pak je samozřejmě možné se individuálně dohodnout.

Cena kurzu je 3190Kč. Nyní je však kurz k zakoupení XUpTrainer ZDARMA.

Koupit XUpTrainer®

Těším se na vás.
Mgr. Ondřej Diviš,
a
utor XUpTrainer a fitness trenér.

Kupte si XUpTrainer nyní a získejte jako bonus

Kurz s trenérem živě

4×60 minut online konzultace: 3 190 Kč zdarma

Další články

Tento web používá soubory cookies. Dalším používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací